Karbantartási, építési ágazat


A Mezőtúri Intézményellátó és Ingatlankezelő Közhasznú Nonprofit Kft. karbantartási, építési ágazatának rövid bemutatása

 • Az ágazat azzal a céllal jött létre, hogy az önkormányzat kezelésében levő intézmények és ingatlanok karbantartási munkálatait elvégezze, – és az esetleges szabad kapacitás kihasználása érdekében – külső megrendelők felé is végezzen munkát.
 • Karbantartás
 • Az ágazat ellátja szükség szerint az intézmények fűtési feladatait, a napi karbantartási és épületüzemeltetési feladatokat (fűnyírás, falevélgyűjtés, vízvezeték, lefolyó- és nyomócsövek javítása, elektromos, asztalos, kőműves, bádogos, festő szakmunkák végzése) valamint mindazon munkákat, amelyek az intézmények zavartalan és zökkenőmentes működéséhez szükséges.

 • Az ágazat szakemberei végzik az önkormányzati bérlakások és bérlemények karbantartási, hibaelhárítási munkálatait, valamint a konyhák folyamatos és zavartalan működésének biztosítását, mely feladatok mindig elsőbbséget élveznek.

 • Ágazatunkhoz tartozik az oktatási intézmények, óvodák állandó karbantartóinak, portásainak feladatkörébe tartozó munkálatok irányítása, felügyelete. Az oktatási intézmények működtetéséhez szükséges anyagok eszközök beszerzése, szolgáltatások megrendelése.

 • Kiemelt oldalak

  Rövid hírek
  
  2019. április 30.
  Tisztelt Lakosság!
  Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Mezőtúr és Szarvas között közlekedő komp 2019. május 1-től az alábbi menetrenddel üzemel: Hétfőtől vasárnapig 06:00-19:00 óráig.
  Szeretettel Várjuk Kedves Utasainkat!

  2019. április 4.
  Kedves Vendégeink!
  Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. április 05-én, pénteken 10:00-tól szombat 19:00-ig a Református Iskolák Országos Úszóversenye kerül megtartásra, ezért a Mezőtúri Strandfürdő és Fedett Uszoda a rendezvény idejére zárva lesz.
  Szíves megértésüket köszönjük!

  2019. március 27.
  Tisztelt Lakosság!
  Társaságunk munkatársai Mezőtúr város főbb útvonalain, munkanapokon reggel hajnali 1 órától út- és padkatisztítási feladatokat végeznek.
  A tisztítási munkálatok időtartama: 5 óra
  Köszönjük szíves megértésüket!

  2019. március 27.
  Tisztelt Lakosság!
  Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Mezőtúr és Szarvas között közlekedő komp 2019. április 1-től az alábbi menetrenddel üzemel: Hétfőtől vasárnapig 06:00-18:00 óráig.
  Szeretettel Várjuk Kedves Utasainkat!

  2019. január 18.
  Tisztelt Lakosság!
  Mezőtúr Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2005(VII.8.) önkormányzati rendelete szerint az ingatlanok előtti közhasználatú zöldterületeken lévő növények (fák, cserjék, gyep) gondozása, karbantartása az ingatlan tulajdonosának, használójának kötelessége kiemelten az élet- és balesetveszéllyel kapcsolatos helyzetek kialakulásának megszüntetése érdekében. Amennyiben azokon a helyszíneken ahol a tulajdonos nem végzi el a biztonsági szempontból veszélyes fák és bokrok ágainak eltávolítását, ott Társaságunk szakemberei 2019. február 1-től megszüntetik a veszélyesnek minősülő területeket. Kérjük, legyen a segítségünkre és a munkaterület biztosításával működjön közre a veszélyhelyzet megszűntetésében. Megértését és együttműködését köszönjük!

  2017. november 28.
  Kedves Vendégeink!
  A Mezőtúri Fedett Uszoda 2017. november 28-tól teljes kapacitással újra várja az úszni, szaunázni és gyógyulni vágyókat.

  2017. április 21.
  Tisztelt Lakosság!
  Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Mezőtúr és Szarvas között közlekedő kompon, 2017. május 01-től új viteldíjak érvényesek. A viteldíjakról itt tájékozódhatnak.
  Mezőtúri Intézményellátó és Ingatlankezelő Közhasznú Nonprofit Kft.

  2017. január 3.
  Tisztelt Lakosság!
  Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Mezőtúri Városi Strandfürdő szaunája újra üzemel.
  Szeretettel Várjuk Kedves Vendégeinket!
  Elérhetőség

  Címünk:
  5400 Mezőtúr
  Kávási Sándor utca 25.
  Email: intezmenyellato@mturiellato.hu

  Telefon: (06 56) 350-037