Élelmezési Ágazat    – Vendég normál étlap 48-49. hét
    – Vendég könnyű vegyes, epés, zsírszegény étrend

    – Általános iskola alsós étlap (tízórai, ebéd, uzsonna) 48-49. hét
    – Általános iskola felsős étlap (tízórai, ebéd, uzsonna) 48-49. hét

    – Óvodás étlap (tízórai, ebéd, uzsonna) 48-49. hét
    – Óvodás gluténmentes étrend (tízórai, ebéd, uzsonna)    – Vendég normál étlap
    – Vendég könnyű vegyes, epés, zsírszegény étrend

    – Általános iskola alsós étlap (tízórai, ebéd, uzsonna)
    – Általános iskola felsős étlap (tízórai, ebéd, uzsonna)

    – Óvodás étlap (tízórai, ebéd, uzsonna)
    – Óvodás gluténmentes étrend (tízórai, ebéd, uzsonna)


Egyéni megrendeléseit az alábbi formában teheti meg:
– a Kilián Konyhán személyesen (5400 Mezőtúr, Földvári út 61. VI.ép.),
– a Kilián Konyha telefonszámán: +36-56/352-043,
– illetve e-mail címén: kilian.konyha[kukac]mturiellato.hu
A Mezőtúri Intézményellátó és Ingatlankezelő Közhasznú Nonprofit Kft. élelmezési ágazatának bemutatása

Az ágazat tevékenységének zavartalan működését a Városban található két nagy főzőkonyha biztosítja:
    Kilián Konyha
  • Cím: 5400 Mezőtúr, Földvári út 61. VI.ép.
  • Tel.: +36-56/352-043
  • E-mail: kilian.konyha[kukac]mturiellato.hu
    Zrínyi Konyha
  • Cím: 5400 Mezőtúr, Zrínyi út 1.
  • Tel.: +36-56/352-510
  • E-mail: zrinyi.konyha[kukac]mturiellato.hu
 Főbb tevékenységünkhöz tartozik a Városi Óvodák, Általános Iskolák, Középiskolák közétkeztetésének ellátása, az intézményi dolgozók és oda érkező vendégek étkeztetése. Az élelmezést igénybevevők táplálkozási igényeinek mennyiségi és minőségi kielégítése kornak, munkavégzésnek és egészségügyi állapotnak megfelelően történik

 Az étlapkészítés során törekszünk a kiegyensúlyozott tápanyagellátásra. A növényi eredetű élelmiszerek mellé rendeljük az állati eredetű élelmiszereket. Biztosítjuk az ásványi anyagok és vitaminok szervezetbe történő folyamatos bekerülését. A cél az, hogy az ételek ízben, színben és megjelenési formában is harmonizáljanak egy étkezésen belül. Törekszünk- arra, hogy az egyes ételek két héten belül ne ismétlődjenek. A sokszínű, ritkán ismétlődő ételsorokat tartalmazó étrend komoly biztosítékot jelent arra, hogy a szükséges tápanyagokat megkapja az emberi szervezet. A nyári időszakban arra kell kellő figyelmet fordítanunk, hogy a meleg miatt elvesztett folyadékmennyiséget visszapótolják az étkezésekkel. Téli időszakokban pedig fontos, hogy a test hőmérsékletének fenntartása érdekében a kalorikus tápanyagokat fokozottabb mértékben szükséges biztosítanunk. Ezen törekvéseinket az alább becsatolt étlapok alátámasztják.

  Feladatainkhoz tartozik még a Berettyó-Körös Többcélú Társulás Szociális Szolgáltató Központ és a Szent István Katolikus Általános Iskola és Óvoda által Társaságunkkal kötött szerződésben foglaltak szerinti étkeztetés alapját biztosítani; a külső egyéni megrendelők által megrendelt élelmezést biztosítani, és a társaságunknál megrendelt Rendezvények lebonyolítása kiszállási lehetőséggel egybekötve (esküvők, szabadtéri rendezvényekre érkezők előzetes bejelentésével, különböző találkozók, stb.).

Végezetül - köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat, és ha felkeltette étlapunk érdeklődését, szeretettel várjuk megtisztelő egyéni, vagy rendezvényi megrendelését.
Kiemelt oldalak

Rövid hírek

2020. november 12.
Tisztelt Lakosság!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Mezőtúr és Szarvas között közlekedő komp 2020. november 13-án, péntek reggel 7 órától újra indul.
Menetrend: naponta 07:00-16:00 óráig

2020. november 11.
Tisztelt Lakosság!
A koronavírus terjedése miatt kialakult helyzetre tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020.(XI.10.) Korm. rendelettel összhangban a Mezőtúri Intézményellátó és Ingatlankezelő KN. Kft. az üzemeltetésében lévő Városi Oktatási Centrum (Petőfi tér 1.) a turisztikai célú szálláshely-, fitneszterem és játszóház szolgáltatását, valamint rendezvényekhez a helyszín biztosítását 2020.11.11-től - jogszabályban meghatározott időtartamra – szünetelteti. További ügyintézésre telefonon vagy elektronikusan van lehetőség: Tóth Gábor, 30/782-4057, gabor.toth@mturiellato.hu. Együttműködésüket, megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

2020. november 11.
Tisztelt Lakosság!
A Mezőtúri Intézményellátó és Ingatlankezelő KN Kft. a koronavírus terjedése miatt kialakult helyzetre tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020.(XI.10.) Korm. rendelettel összhangban 2020. november 11-től a Mezőtúri Strandfürdő és Fedett Uszoda szolgáltatásait ideiglenesen - jogszabályban meghatározott időtartamra - felfüggeszti. Együttműködésüket, megértésüket és türelmüket előre is köszönjük! A korlátozó intézkedések visszavonását követően jó egészségben, szeretettel várjuk Önöket a Mezőtúri Strandfürdőben!

2019. december 10.
Tisztelt Lakosság!
Az alábbi linken tájékozódhatnak a téli forgalombiztosítási tervről: Forgalombiztosítási terv Köszönjük!

2019. március 27.
Tisztelt Lakosság!
Társaságunk munkatársai Mezőtúr város főbb útvonalain, munkanapokon reggel hajnali 1 órától út- és padkatisztítási feladatokat végeznek.
A tisztítási munkálatok időtartama: 5 óra
Köszönjük szíves megértésüket!

2019. január 18.
Tisztelt Lakosság!
Mezőtúr Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2005(VII.8.) önkormányzati rendelete szerint az ingatlanok előtti közhasználatú zöldterületeken lévő növények (fák, cserjék, gyep) gondozása, karbantartása az ingatlan tulajdonosának, használójának kötelessége kiemelten az élet- és balesetveszéllyel kapcsolatos helyzetek kialakulásának megszüntetése érdekében. Amennyiben azokon a helyszíneken ahol a tulajdonos nem végzi el a biztonsági szempontból veszélyes fák és bokrok ágainak eltávolítását, ott Társaságunk szakemberei 2019. február 1-től megszüntetik a veszélyesnek minősülő területeket. Kérjük, legyen a segítségünkre és a munkaterület biztosításával működjön közre a veszélyhelyzet megszűntetésében. Megértését és együttműködését köszönjük!

Elérhetőség

Címünk:
5400 Mezőtúr
Kávási Sándor utca 25.
Email: intezmenyellato@mturiellato.hu

Telefon: (06 56) 350-037